Meer dan €100.000,- euro voor KiKa!

Wow. Ik begon aan dit avontuur in 2011, mijn doel was om mijn allereerste marathon te lopen in New York in 2012 én om geld in te zamelen voor KiKa. Als ik dan ooit één marathon zou lopen, dan moest het wel die van New York zijn.

Gedurende het jaar in de aanloop van de marathon had ik zo hard getraind en €15.055,- euro ingezameld. Echter, mijn eerste marathon ging helaas niet door omdat orkaan Sandy van New York een rampgebied had gemaakt. Ik eerde mijn sponsors door de marathon van Spijkenisse te lopen en besloot door te zetten: om niet 1 marathon maar alle 6 de World Marathon Majors (in New York, Londen, Berlijn, Tokio, Chicago en Boston).

Daarnaast heb ik me uiteindelijk als doel gesteld om de Majors te lopen én €100.000,- euro in te zamelen voor KiKa!

Nu, een paar weken voor mijn laatste Major in Boston is het inzameldoel mij gelukt, het bord kan omhoog!

Ramon de la Fuente gaat alle 6 World Marathon Majors lopen en zamelt daarmee meer dan 100.000,- in voor KiKa.

Dank jullie wel voor al jullie fantastische donaties, voor jullie steun, alle berichtjes. Dank aan alle supermarkten die vele keren hebben gesteund met statiegeld-acties, dank voor je statiegeld-bonnetjes, al de runners die zich zo ongelooflijk hebben ingezet tijdens de KiKa Leusderend Run en de KiKa Kanjer Runs op de Bolster, dank voor de aankoop van KiKa-broodjes, van overheerlijke bonbons, van spulletjes tijdens Koningsdag, meedoen met het raden van eindtijden van mijn wedstrijden. DANK! Mede door jullie bijdrage(s) heb ik dit bedrag mogen inzamelen.

Ik heb twee mensen die ik enorm waardeer gevraagd of ze iets over mij konden zeggen. De eerste is de mede-oprichter van KiKa: Frits Hirschstein. Als je vind dat ik veel heb ingezameld dan verbleekt dat wat bij Frits met zijn team heeft gedaan. Frits heeft niet alleen de Stichting Kinderen Kankervrij opgericht maar er ook een groot succes van weten te maken. Met een kleine team jaarlijks miljoenen – en in 2016 zelfs 23 miljoen (!) -inzamelen. Dat is echt ongelooflijk. Dank Frits voor je waardering!

Frits Kirschstein, de oprichter van KiKa bedankt Ramon de la Fuente.

De tweede is Abdi Nageeye, de huidig Nederlands Recordhouder op de marathon. Een groot voorbeeld voor mij in trainingsijver en instelling. Over het lopen van dat Nederlands record op de marathon zei hij toen hij 50 seconden op het schema achterliep bij kilometer 30: “Abdi, nu doorlopen, diepgaan, pijn lijden, dan kun je de rest van je leven genieten.”.  Ik heb zijn management gevraagd of hij een quote wilde geven over mijn avontuur. Dank Abdi!

Abdi Nageeye feliciteert Ramon de la Fuente

Nu, kijk ik er ENORM naar uit om op maandag 16 april de finish over te gaan van mijn zesde en laatste World Marathon Major: de Boston Marathon. Ik denk dat het wel een momentje wordt als ik daarna de Six Star Finisher Medal uitgereikt krijg….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s