Wat een mooi hardloopjaar was 2017

2017 was een mooi hardloopjaar! Een jaar met vooral veel hoogtepunten en gelukkig weinig dieptepunten. Het was ook het jaar dat ik veel inzamelacties waaronder 2 prachtige sponsorlopen organiseerde voor KiKa. Door alle acties wist ik in 14 maanden €30.000,- in te zamelen. 🙏

De highlights:
1. Ik ben vooral blij dat ik het jaar zo goed af kan sluiten. Dank aan mijn lieve gezin en familie die me steunt & vooral lekker laat lopen. Dank ook aan iedereen die heeft meegeholpen, gedoneerd, heeft laten weten dat ze me steunden en aan alle gezellige hardloopmaatjes!
.
2. Sponsorloop basisschool De Bolster. Als ik terugdenk aan de enorme inzet van de 400+ kinderen, de ouders, de leraren, het organisatie-team en directie wordt het me soms nog teveel. Ik zal de dag nooit vergeten én dat er uiteindelijk €16.004,- is opgehaald maakte iedereen heel trots.

Totaal ingezamelde bedrag KiKa Kanjer Loop - De Bolster Amersfoort.
3. Sponsorloop Leusderend. Organiseer maar eens op een prachtig bedrijventerrein gelegen aan Den Treek een sponsorloop. En dat deed ik! Uiteindelijk deden meer dan 70 runners mee en werd er €6.550,- ingezameld. Prachtige loop en gezellige borrel!
.
4. In februari liep ik de marathon van Tokyo voor KiKa. Het was mijn 4e World Major Marathon die ik liep in een nieuw Persoonlijk Record van 3u35. Een fantastische reis met leuke runners in een prachtig land. Ik heb heel veel foto’s gemaakt. Aanrader!
.
5. In oktober liep ik de Chicago marathon. Met een gevoelstemperatuur van 30C liep ik mijn 5e World Major. Compleet gebraden door de hitte kwam ik over de finish in 3u48. Ik werd gedragen door het super enthousiaste publiek, wat zijn marathons in de USA toch een feestje.
.
6. De Zevenheuvelenloop was mijn allereerste run: ik liep 1:u20 in 2011. Elk jaar kom ik terug. Het is gelukt om voor de 7e keer op rij mijn PR scherper te stellen: dit keer liep ik 1:06:32. Volgend jaar ben ik er weer bij!
.
7. De Kerstmannenrun in Amersfoort is een mooie traditie. Met de hardloop- en voetbalgroep doe ik graag mee aan deze fun-run waar het voornamelijk om het feestje erna gaat. Gezellig!
.
8. Halve marathon Utrecht. Mijn enige halve in 2017 was drie weken na Tokyo. Met behulp van een echte haas kon mijn PR verbeteren tot 1:34:12.
.
9. StartbaanRun 10km. De 10km waar het moest gebeuren in 2017, mijn PR ook hier gebroken. 42:13 it is.
.
😀

De dieptepunten waren er gelukkig niet veel. Ik liep wat blessures op maar gelukkig gingen die ook weer weg met voldoende rust. Op naar een mooi nieuw jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s