2 dagen voor de Spijkenisse Marathon

Aanstaande zondag loop ik voor de tweede keer de marathon in Spijkenisse! Ik heb met die marathon namelijk een enorm appeltje te schillen.

In 2012 liep ik – ongepland – mijn allereerste marathon in Spijkenisse omdat die in NY last-minute werd afgelast vanwege de verwoestende gevolgen van orkaan Sandy.

Ik wilde mijn KiKa sponsors eren en ook mijn sportieve prestatie leveren. Hoe het toen ging in Spijkenisse? Dat was echt heel pittig, zie mijn blog over die 4:30 durende martelgang. Daarna wilde ik eigenlijk nooit meer aan die ervaring herinnerd worden.

Nu – zeven jaar later – ben ik op het punt gekomen om deze pijnlijke ervaring om te zetten in positievere, leuke ervaring.

Of dat gaat lukken weet ik niet zeker. Ik heb veel last van mijn rug gekregen na de Marathon van Athene – en vooral door de week erna de Zevenheuvelenloop te lopen. Ik hoop dat ik as zondag volledig ben hersteld! Daarnaast hoop ik op koel, windstil weer en wil dan 1 uur sneller lopen ten opzichte van de vorige keer. Kom maar op met die 3:30! Dat zou ook een dik PR betekenen, zie het overzicht met mijn persoonlijke records.

Daarnaast zou ik zou heel graag weer die oude dame op hoge hakken met hond op de loopbrug willen tegenkomen. Kan dat geregeld worden? 🙂

Zou mooi zijn, voor mijn 10e marathon, wish me luck!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s